Complete voetbehandeling

unbenannt - 2aa

Complete voetbehandeling

Een complete voetbehandeling bestaat uit het knippen en netjes bijwerken en frezen van de nagels, het terugduwen en bijwerken van de nagelriemen en het verwijderen van eelt en kloven.

Als de nagels verdikt zijn door bijvoorbeeld een schimmel, dan worden ze weer zo dun mogelijk gemaakt. Ook worden eventuele aanwezige likdoorns verwijderd en ingroeiende nagels drukvrij gelegd.

Bij een complete voetbehandeling kunt u ook uw nagels laten lakken. Dat kan met uw eigen favoriete kleur of met een in de praktijk aangeschafte nagellak.

De behandeling wordt afgesloten met een mini voetmassage, waarbij de voetencrème wordt ingemasseerd. Daarna loopt u weer pijnloos en als op wolkjes! Uw voeten zien er weer netjes uit en voelen heerlijk aan!

Extra opties bij een voetbehandeling zijn ook mogelijk. Bijvoorbeeld:

  • Nagels lakken,
  • Één of meerdere gelnagels zetten
  • Wrat- of likdoornbehandeling met salicylzalf.

Losse deelbehandelingen zijn ook mogelijk. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen om alleen de nagels te laten knippen en bijwerken, om alleen eelt te verwijderen of om een likdoorn weg te laten halen.

Een behandeling is ook verkrijgbaar in de vorm van een cadeaubon, zodat u iemand kunt verrassen! U kunt zelf het bedrag bepalen.

Voor meer informatie en foto's kunt u kijken bij uitleg en foto's!